Už je to tady!

Už je to tady!

Ahoj vodáci a vůbec všichni fandové našeho kanálu! Dlouho jsem odkládal úvodní příspěvek sezony neb jsem vám chtěl slavnostně oznámit tu velkou novinu – tedy že jsme konečně po více než roce dostali povolení ke stavbě malého zázemí. A co myslíte? No ano, čekal jsem úplně zbytečně:)  Přátelé, pokud byste chtěli někde umístit mobilní stavbu na bázi námořního kontejneru, nedělejte tak v Brandýse. Nebudu se v tom raději více pitvat, prostě stále chybí poslední razítko…

Tak jsem si postěžoval a teď konečně nějaké užitečné informace k sezoně 2016. Pravidelný provoz zahájíme od května, čekejte obvyklé hodiny 17-19h přes týden a ideálně 10-12h a 14-16h o víkendu. Vše bude záležet na stavu vody v řece. Během dubna už kanál teče, ale raději si vše domlouvejte a ověřujte telefonicky. V termínu 20.- 22.5. pak bude kanál vyhrazen jen pro slalomáře, konají se nám tu závody. Další případné akce a změny budu samozřejmě zveřejňovat na stránkách a přes náš FB.

No a na přiložených fotkách pár praktických novinek. Kluci z Dukly pro vás připravili luxusní molo, takže od teď už výstup suchou nohou! Na horním bazénku nám kamarád Komár vytvořil trenérsko-bafuňářskou lavičku. Zde můžete v poklidu sedět, vychutnávat pohled na kanál, vzpomínat na mládí a pořvávat na své svěřence, pokud by se vám zdálo jejich tempo volnější. Zkoušel jsem, výborné!:) A pak nějaké to kácení rizikových stromů…rutina, pár špalků….prostě dvě zdravé ruce, sekera a kolečko…;)

Ahoj na vodě, ve vodě, kolem vody nebo někde jinde…